Anatomyka a Memorix ebook zdarma pro studenty 2. LF

Tags

Anatomie patří mezi oblíbené obory, avšak množství termínů a informací často berou studentům úsměv z tváře a zapomínání učiva (již z minulého týdne) vyvolává silný a neodbytný pocit beznaděje. Myslíme si, že existuje možnost, jak zefektivnit studium anatomie, protože víme, že problém netkví jenom v množství informací, ale zejména v nedokonalém způsobu jejich předávání. Proto jsme se v Memorix týmu, v čele s prof. Davidem Kachlíkem a MUDr. Radovanem Hudákem, rozhodli vytvořit několik následujících nástrojů pro rychlejší a efektivnější studium. 

Memorix anatomie a Memorix histologie – knihy za nejnižší cenu

Knihy, které shrnují vše podstatné z anatomie a histologie v přehledné formě s tisíci obrázků a schémat. Memorixy si můžete zakoupit online z nakladatelství Triton nebo se speciální slevou pro studenty 2. LF UK přímo od hlavních autorů na sekretariátu kliniky (C 318). 

  • Memorix anatomie 5. vydání 1200 Kč
  • Memorix histologie 4. vydání 900 Kč
  • Memorix histologie 3. vydání 700 Kč
  • Memorix histologie 2. vydání 500 Kč
  • Rohenův anatomický atlas 2300 Kč (nejlepší fotografický atlas na světě)
  • Memorix anatomie SK 5. vydání – 1000 Kč
  • Netterov anatomický atlas SK 7. vydání – 1200 Kč

 

Memorix anatomie a histologie eBook – aplikace zdarma

Mějte ebooky Memorixu vždy poruce na svém Android nebo iOS zařízení. Stačí když nám dáte 5ti hvězdičkové hodnocení a pozitivní komentář a my vám dáme oba ebooky ve všech jazykových verzích zdarma na jeden rok. Pošlete nám screenshot přes tento formulář a my vám pošleme přístupové údaje k aplikaci. 

 

ANATOMYKA – 3D anatomický atlas zdarma

Jelikož 2. LF UK zakoupila svým studentům aplikaci Anatomyka, můžete jí používat během svého studia anatomie zcela zdarma. Přístupové údaje jsme vám poslali na váš email v SISu. Pokud potřebujete pomoct, podívejte se na informace na webových stránkách memorix.cz/2-lf nebo napište na @email.

 

Memorix Anatomy QUIZ a Memorix Histology QUIZ – mobilní aplikace

Anatomii se stačí jednou naučit, ale pak je potřeba si ji celý život opakovat. My jsme pro vás vytvořili mobilní aplikace, které pomocí tisíců otázek prověří vaše znalosti kdekoliv a kdykoliv. První dvě kapitoly jsou taktéž zdarma, takže neváhejte a vyzkoušejte se ještě dnes. 

Android: Memorix Anatomy QUIZ iOS: Memorix Anatomy QUIZ, Memorix Histology QUIZ

 

Anatom.cz – online aplikace

Procvičování anatomie člověka na míru Vašim znalostem. Inovativní softwarový modely se na základě předchozích  odpovědí snaží vybrat následující otázku adekvátní obtížnosti. Začni procvičovat teď.

 

Anatomický slovník

Chcete-li pochopit rozdíl mezi slovy tuberculum a tuberositas, nebo coracoideus a conoideum není nic lepšího, než si termíny přeložit do češtiny. Vyzkoušejte aktuální verzi slovníku, která obsahuje všechny anatomické termíny uspořádané abecedně a podle kapitol v latině, angličtině, češtině a slovenštině. Vyhledat termín v slovníku.

Created: 8. 10. 2024 / Upraveno: / Odpovědná osoba: MUDr. Radovan Hudák